Persbericht Kringloop Muna gaat stoppen in Lola Luid

Wij hebben te horen gekregen dat in het gebouw van Lola Luid weer een nieuwe school zal komen. Dit betekent dat Muna niet verder gaat op deze locatie. Wij vinden het erg jammer dat we niet verder kunnen op deze locatie nadat we hier zo’n fijne plek hebben opgebouwd.

  • Wat betekent dit voor Muna?

Muna zal haar deuren moeten sluiten. We gaan op zoek naar een nieuwe locatie voor Muna. We proberen een locatie in Nieuw-West te vinden zodat we onze community kunnen blijven bedienen. 

  • Per wanneer zal Muna sluiten op deze locatie?

Een precieze datum is nog niet bekend, de datum zal begin oktober zijn en wordt later bekendgemaakt.

  • Wat gebeurt er met alle spullen?

Wij zoeken een nieuwe locatie, dus we zullen een deel van de spullen mee verhuizen. Richting de einddatum op deze locatie zullen er enkele uitverkoopdagen worden gepland. Houd voor data hiervoor onze website of Instagram in de gaten.

  • Wil je Muna helpen? Dat kan!

    1. Lobby

    Weet u een locatie of kent u iemand die ons aan een locatie zou kunnen helpen? Breng ons in contact! Alle tips zijn welkom. We ontvangen uw tip graag via het tipformulier op onze website:

2. Doneer

Wij zullen veel kosten moeten maken om een verhuizing te verwezenlijken. U kunt doneren om te helpen onze verhuizing te bekostigen.

3. Gastenboek

Wat vindt u van Muna? Schrijf in ons gastenboek in de winkel. Dit helpt ons draagvlak te documenteren. Bedankt!

Vorige
Vorige

Muna stopt per 16 september

Volgende
Volgende

Stem op het Buurtbudget